Toogle template customization
PDF Nyomtatás E-mail

Szolgáltatásaink

  • TELJESKÖRŰ KÁRÜGYINTÉZÉS
  • Autóüveg, szélvédő javítás rövid határidővel és kedvező áron
  • Autóüveg értékesítés, szélvédőcsere
  • Helyszíni beépítés (megegyezés szerint)
  • Autóüveg árkedvezmény cégeknek, autós flottáknak
  • Autóüveg kárfelvétel CASCO biztosítással rendelkezőknek
  • Karosszéria munkák
  • Reklámgrafika-autógrafika

Szélvédő javítás

Autószélvédő üvegjavításhoz a NASA által fejlesztett, speciális műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával, és örök garanciát adunk, hogy a javított kőfelverődés nem veszti el átláthatóságát és nem sárgul be. Ha már szélvédőjének sérülése nem javítható, akkor sok éves tapasztalattal a hátunk mögött szakszerűen elvégezzük szélvédőjének cseréjét a fentebb leírt technológia alkalmazásával. A ragasztott szélvédők beépítésre 10 év beázási garanciát vállalunk! Szélvédőjének cseréjét a gyárival megegyező technológiával és speciális gyorskötésű szélvédőragasztóval végezzük el, melynek köszönhetően az Ön autója már akár 3 óra múlva is menetkész lehet!

Szélvédőcsere

Mint sok más alkatrész a gépjárművön a szélvédő üvegeknek is kibővült a funkciója. A ragasztó, tömítő technológiával az autóüveg közvetlenül a karosszéria, keretbe ragaszthatják. A közvetlenül ragasztott autóüveg szerves alkotó részévé válik a karosszériának, és hozzájárul a konstrukció merevségéhez, ezzel lehetővé téve, hogy a gépkocsi könnyebb, gazdaságosabb, biztonságosabb és külalakra szebb legyen. Azonos terhelés mellett az utastér sokkal kisebb mértékben csavarodik el, mint a be nem ragasztott autóüvegek esetén, jobb az úttartás, kisebb a belső zaj.

Mivel az autóüveg szerkezeti elemmé vált, olyan rögzítést kellett találni, mely a keletkező erőket megfelelően átadja, de a karosszéria és a különböző alkatrészek merevsége és hőtágulása miatt az autóüveg nem károsodik. Ezek a látszólag ellentétes szempontok rugalmas ragasztás alkalmazása révén oldódnak fel.

A szélvédő és minden autóüveg beragasztása igen fontos biztonsági tényező, hiszen a legtöbb utas oldali légzsák ütközés esetén, vagy boruláskor a szélvédőnek támaszkodik. Megkülönböztetünk technológiai szempontból kétféle szélvédőt, az úgynevezett gumis illetve ragasztott autóüvegeket.

Az egyik típusú gumis szélvédő a behúzós, melyet előbb az üvegre helyezünk fel, és egy behúzó madzag segítségével áthúzzuk a karosszéria erre kialakított peremén. Ez az úgynevezett Z profilos gumikeret.

A másik típus a ragasztott autóüveg. Ebben az esetben először a régi autóüveg eltávolítása történik meg, mely lehetséges kézi kivágóval, drótos kivágással, illetve gépi kivágóval.

A kivágás a régi ragasztó elvágását jelenti, amely az autóüveget a karosszériához rögzíti. Ezután a karosszéria letisztítása következik, a ragasztóanyag maradékok eltávolítása a karosszéria peremről. Ezután tisztítószerrel történő megtisztítása a peremnek és az üvegnek is. Száradás után a primerek felhordása, körbefutó díszkeret esetén annak a szélvédőre történő felrakása. Ragasztóanyag felhordása körben az üvegre, vagy a karosszériára. Varratmagasság kb. 8-10 mm.

Szélvédő beszerelés az üveglap besüllyesztése szívókorongos üvegfogóval, középre a karosszériába. Majd erős felhúzása, míg a díszkeret nem érinti a karosszériát. Ezután az üveg kívülről történő ragasztószalaggal való rögzítése, illetve ékelése következik. Ezek a száradás alatt a karosszérián maradnak. Végül a burkolatok visszaszerelése történik. A száradási idő a ragasztó és a hőmérséklet függvénye. Kb.: 1-4 óra. Általában 2,5 óra száradás elegendő.

A szélvédő üveg: A modern gépkocsik első szélvédő üvegei az úgynevezett ragasztott üvegek, ez két réteg síküvegből áll, melyek egy rendkívül erős PVB-Fóliával (PVB = Polyvinyl-Butyral) vannak egymáshoz rögzítve, ragasztva. Ennek a fóliarétegnek köszönhető, hogy egy kőfelverődés, de akár több nagyobb repedés után is biztonsággal továbbautózhatunk.

Autókarosszéria

Budapest és környékén helyszíni állapotfelmérést készítünk autójáról és árajánlatot adunk.

Az Ön igényének megfelelően gyári-, utángyártott vagy bontott alkatrészek beszerelésével javítjuk meg autóját!

Autógrafika

10 év grafikai tapasztalatával bármilyen design szerint tervezünk autójára reklámot, díszt, feliratot. A kivitelezés kültéri (5 év időtartamú) fóliával történik.

Ha még nincs cégének arculata, megtervezzük az Ön elképzelése szerint.

Készítünk logót, névjegyet, molinót, reklámtáblát, szórólapot, plakátot. Ha kiállítást tervez, segítünk a kivitelezésben.

Ha üzletét szeretné fejleszteni, látványos vagy elegáns design-nal segítjük.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Template By Joomla2u.net